Any rere any, els alumnes de 1r i 2n fem panellets a l’escola per a menjar-nos-els
amb la família.
Per fer la
massa:
750 grams
d'ametlla picada
600 grams de
sucre
300 grams de patata bullida
300 grams de patata bullida
Per farcir i
"engalanar" els panellets:
ametlles
cireres confitades
coco ratllat
cacau
ametlles
cireres confitades
coco ratllat
cacau
Ens agrada moltíssim
“embrutar-nos les mans” !! Podem tocar,
olorar, tastar... experimentar amb tots els ingredients.
Com fem la massa? Es bullen les patates fins que quedin una mica toves, seguidament les pelem, xafem una mica i les deixem refredar. Barregem l'ametlla picada molt fina i el sucre i ho anem amassant una estoneta fins que ens quedi una pasta lligada.
Però abans de començar a amassar,
és important que tots els nens ens rentem les mans i ens posem el davantal
per tal de no tacar-nos la roba.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada