dimarts, 11 de maig del 2021

Colònies a la Finca Tamarit!

Els alumnes de 2n vam marxar de colònies a Altafulla, a la Finca Tamarit, els dies 6 i 7 de maig.

Teníem moltes ganes de poder gaudir plegats de moments plens de diversió i d'aprenentatges. Ha sigut genial! No volíem tornar a casa!


Començava la nostra aventura: el trajecte amb autocar fins a la casa. Feia molt de temps que no agafàvem un!

Un cop arribats a la casa, vam esmorzar a l’exterior i vam donar un tomb per conèixer les instal·lacions de la casa.

Tot seguit, van aparèixer els pirates que ens acompanyarien en aquesta aventura. Amb ells vam jugar i ens ho vam passar molt bé.

Fotos Marxem de colònies (cliqueu aquí)

Què podem dir del menjar? Doncs tot estava boníssim! Un aplaudiment per a les cuineres de la casa!

Fotos Dinem (cliqueu aquí) 

A la tarda vam fer l’excursió a la Platja de Tamarit i per arribar allà vam passar per davant de l’hort de la Sínia. Vam aprendre moltes coses de l’entorn.

Sabeu què? A la platja ens vam treure les sabates i mitjons i vam xalar amb la sorra.

Fotos Excursió a la platja (cliqueu aquí) 

Després vam tornar a la casa per a sopar i fer el joc de nit. Tots emocionats amb les llanternes il·luminant cada raconet del petit bosc que hi ha als voltants de la casa.

El cansament va aparèixer i va arribar el moment d’anar-se’n a dormir. Però encara ens quedaven forces per fer una mica de gresca a les habitacions. A les 01:00h tots dormíem.

Fotos Sopem i a dormir (cliqueu aquí)

A l’endemà ens vam llevar ben d’hora! Les mestres ens van posar musiqueta per a activar-nos. També li vam cantar la cançó d’aniversari a la Karina perquè feia 8 anys.

Vam fer motxilles i cap a esmorzar! Al matí vam realitzar diferents activitats on la creativitat va sortir creant el nostre petit mar i també va sortir el treball en equip per anar superant diferents reptes que se’ns presentaven.

Fotos Esmorzem i fem activitats (cliqueu aquí)

Després d’això vam anar a dinar i malauradament, les colònies, arribaven a la seva fi. Havíem de tornar cap a l’escola on els nostres pares ens estaven esperant amb molta il·lusió i ganes de saber com ens ho havíem passat aquests dos dies.


Fotos Dinem i ens acomiadem (cliqueu aquí)


Fins la propera!